Om oss

Bli återförsäljare av TRUdeLUTT glass

TRUdeLUTT glass säljer hemlevererad kvalitetsglass till hushåll i Växjö, Alvesta, Ljungby, Osby och Laholms kommuner via glassbilar. Glassbilarna kör efter fasta rutter till ljudet av en käck och glad TRUdeLUTT. Affärsidén är att erbjuda kunderna en mycket god och prisvärd glass och samtidigt glädja människor med en rolig melodi. Glassbilarna körs även på badstränder, marknader, festivaler,

ja överallt där människor samlas.

 

Sedan starten har TRUdeLUTT glass blivit en mycket omtyckt glassaktör på den lokala marknaden och kunderna har gillat de gräddiga och krämiga glassarna. De färgstarka och roliga glassbilarna har på kort tid blivit mycket populära och de har dragit blickarna till sig i regionen.

Under 2014 lanserades ett nytt koncept, lösviktsglass, där kunderna själva får bestämma vilka glassar påsarna ska innehålla och glass-säljaren plockar sen ihop den önskade blandningen.

Ett koncept som blivit en säljsuccé. Det är många kunder som själva vill bestämma vilka glassar förpackningen ska innehålla, därför uppskattar de detta koncept.

TRUdeLUTTglass startade sin verksamhet i mars 2013 i Växjö. Företaget har sedan vuxit till att i dagsläget köra fyra glassbilar i regionen. TRUdeLUTTglass har även egen glasskiosk i Växjö. Glassarna säljs också av ett 10-tal återförsäljare som kulglass eller som pinnar och strutar från glassboxar.

Idén till TRUdeLUTT glass kom från delägaren Staffan Spångvall och namnet TRUdeLUTT glass skapades av Krister Spångvall, som är den andra delägarna till företaget TRUdeLUTT AB. Namnet är enkelt, barnsligt och slagkraftigt. Meningen är att glassen ska frambringa glädje och att göra människor glada. Det är nästen helt omöjligt att säga TRUdeLUTT utan att le…

 

Så välkommen ut till en glassbil eller glasskiosk nära dig och...

Lyssna Smaka och Njut!

Staffan Spångvall, VD

STYCKGLASSFÖRSÄLJNING

Sälj TRUdeLUTTs styckglassar från en kostnadsfri 200-liters glassbox som kan placeras i glasskiosken eller butiken. Återförsäljaren kan välja på valfritt sortiment av gräddglassar, isglassar eller bägare. Påfyllning av glass sker vanligtvis 1 gång per vecka men även extra utkörning med kort varsel är möjlig.

 

 

 

SKOPGLASSFÖRSÄLJNING

Sälj TRUdeLUTTs 5-liters skopglass från glassfrys. Det finns omkring 25 olika smaker att välja på. Den smakfulla och närproducerade svenska glassen tilltalar både barn och vuxna! Våffelstrutar, bägare, skedar mm tillhandahålls även det vid intresse.

 

SPINNETTAFÖRSÄLJNING

Sälj TRUdeLUTTs SpinnEttan, som är den smakfulla, hårdare varianten av mjukglass. Spinettamixen blandas enkelt med vatten och kan förvaras i rumstemperatur. SpinnEttan görs från särskild maskin, som kan hyras/leasas av TRUdeLUTT AB, via Wasa kredit. Läs mer på www.spinnetta.se

 

 

 

SpinnEttan